11 ANYS JA !!!

11 ANYS JA !!!

POT SER QUE PER DIVERSOS MOTIUS LA CARREGA D'AQUESTA PAGINA S'ALENTEIXI, TINGUEU PACIENCIA GRACIES.

PUEDE SER QUE POR DIVERSOS MOTIVOS LA CARGA DE ESTA PAGINA SE RALENTICE, TENED PACIENCIA GRACIAS.

dissabte, 7 de març del 2009

¿QUE TAL UN CAP DE SETMANA A VENECIA?

Venècia, una ciutat CARNAVALERA per excel·lència i el seu Consistori ha acordat amb la multinacional nord-americana Coca-cola la col·locació durant cinc anys d'expenedors automàtics de begudes i menjars en els seus carrers, segons ha informat el diari italià 'La Stampa'.
El contracte inclourà la col·locació de 60 màquines expenedores a canvi de 2,1 milions d'euros, diners amb el qual l'Ajuntament resoldrà part dels seus problemes de finançament.
Massimo Cacciari, alcalde de Venècia, ha assegurat que els expenedors "no envairan" la ciutat perquè "no es veuran en cap dels punts més turístics de la ciutat, com la Plaça de San Marcos o el Pont de Rialto". El regidor respon així a la polèmica suscitada per un article publicat per 'La Stampa' titulat 'Venècia es ven a la Coca-cola'. Cacciari ha concretat que es col·locaran en els embarcadors dels 'vaporettos', el transport públic naval de Venècia, i en l'interior de l'aparcament públic que està situat a l'entrada de la ciutat.
El rotatiu recull el malestar dels bars del centre històric, que denuncien que els distribuïdors automàtics restaran ingressos als seus negocis. A més, també oferix alguns detalls de l'acord com la cessió per a la companyia nord-americana de vint seients per a assistir a la tradicional Regata Històrica en la llotja d'autoritats o a bord del vaixell 'Redentore'. L'acord amb Coca-cola s'uneix a altres iniciatives anunciades per l'Ajuntament de Venècia per a recaptar fons, com la polèmica mesura que preveu que els turistes paguin fins a tres euros al dia per usar els banys públics.
...¿Que tal un cap de setmana a Venecia?...












divendres, 6 de març del 2009

LA 'CENICIENTA' QUE NO VOLIA MENJAR PERDIUS

Un PDF que val molt la pena , prem sobre la imatge per descarregar.

dijous, 5 de març del 2009

ELS PETITS 'GRANS' PROTAGONISTES

Els petits grans protagonistes de la festa del carnaval. Directa o indirectament es veuen implicats en aquesta cita lúdica de la ciutat de Reus.
Aquí hi ha una petita mostra del que va donar de sí la Rua Infantil del diumenge al matí, no us preocupeu que encara queden més fotos per ensenay, poc a poc, grans i petits, petits i grans...




dimecres, 4 de març del 2009

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

Premeu sobre la imatge per descarregar el PDF del programa.

El Casal de les Dones neix a partir de recollir les demandes de diferents grups de participació on les dones han estat les protagonistes. Des de la Jornada per pensar el Casal de les Dones a l’any 1999, o la Marxa Mundial de les dones contra la violència i la pobresa l’any 2000 es reivindica aquesta necessitat de disposar d’un espai femení per desenvolupar els sabers i la cultura femenins.

El Casal ofereix l’oportunitat a les dones de la demarcació de disposar d’un espai on es respira i es viu en femení; un espai on adreçar-se per estar en relació amb altres dones. Un espai per donar protagonisme a les dones més enllà dels judicis, de les obligacions i les imposicions més patriarcals.

El Casal de les Dones ofereix una sèrie d’activitats dedicades a fomentar i desenvolupar les capacitats personals i artístiques de les persones. Aquest cicle iniciat al setembre del 2008 ofereix les següents activitats:

  • Creació artesanal de complements.

  • Taller d’habilitats relacionals.

  • Grup de conversa per a dones immigrades.

  • Les dones en la història de la humanitat.

  • Com ens enfrontem a les pèrdues emocionals.

  • Posa’t maca i mima el teu cos.

  • Aprendre a parlar en públic.

  • Grup de lectura i utilització del llenguatge de manera global.

  • Grup de teatre del Casal de les Dones.

A banda de les activitats, el Casal disposa d’un Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) on adreçar-se per demanar qualsevol informació, assessorament, orientació i posterior derivació a serveis especialitzats si s’escau en referència a qualsevol aspecte de la vida de les dones, ja sigui de caire personal, professional, familiar, etc.

El Casal de les Dones acull també la secretaria del Banc del Temps, un projecte en marxa des de l’any 2005, que promou el valor de la solidaritat i la cooperació a través de l’intercanvi de temps i habilitats personals.

El futur Casal de les Dones es troba englobat al Projecte d’intervenció integral del barri del Carme que contempla la construcció del nou edifici, al costat dels rentadors. El Casal, a banda d’acollir diferents serveis municipals adreçats a les dones ha de ser un espai viu, que reculli les inquietuds de les dones que s’hi vinculin en cada moment. Es tracta de trobar una forma de cogestió que permeti la convivència de totes dues coses.

Font: Ajuntament de Reus

UN PETIT REGAL PER A VOSALTRES

Vet aquí que bussejant per la RED he trobat aquesta pàgina amb centenars de Wallpapers per a tots vosaltres: http://www.9walls.com/
Aquí en teniu un parell d' exemples referents a la nostra Colla.

Encara que com ja he dit, n'hi han per donar i per vendre:

dimarts, 3 de març del 2009

ELS ALTRES PROTAGONISTES DE LA FESTA


PART 1. Dissabte tarde

Ara que hi han una mica de temps he pogut editar algunes de les fotos del Carnaval d'enguany, diferents protagonistes, diferentes disfresses, diferents al cap i a la fí però fidels seguidors de tot el que comporta aquest acte lùdic. Aquí en teniu una petita mostra, n'hi han moltes més segur, però de moment no vull empaxar-vos amb un número alt d'intantànees.

ADEU PEPE


“Buenas noches, Señoras y Señores, mi nombre es Pepe Rubianes y soy un actor galaico-catalán, galaico por que nací en Galicia aunque nunca he vivido allí, y catálán por que he vivido en Catalunya aunque nunca naciera aquí. Esto es un chiste, si les ha gustado se lo regalo …. es malo de cojones …”

L'actor Pepe Rubianes ha mort en el seu domicili de Barcelona a causa del càncer de pulmó que el mantenia apartat dels escenaris des del 21 d'abril de 2008, quan va haver de cancel·lar les funcions a Barcelona de 'El somriure etíop', el seu últim espectacle. El funeral es farà, per desig dels familiars, en la intimitat, segons ha informat la productora de l'artista, Fila 7. José Rubianes Alegret, de orígen gallec (Villagarcía de Arosa, 1947), va passar la major part de la seva vida a Barcelona, on es va iniciar en el teatre i des d'on van arrencar els seus nombroses gires en solitari per tota Espanya i també per Centreamèrica. Malgrat el recent de la notícia, el grup de fans de la xarxa social Facebook dedicada a l'actor -amb més de 15.000 membres- ja recull a aquestes hores desenes de mostres de duel i comiats. Rei del sarcasme i els monòlegs -abans que aquest gènere es convertís en carn d'humor televisiu-, Rubianes conta amb nombrosos espectacles com actor, director i monologuista. L'últim en solitari, 'Rubianes solament', va estar més de cinc anys en el cartell. En 2006, l'actor va ser criticat per unes declaracions en una entrevista a TV3 sobre la unitat d'Espanya. El cas va ser sobresegut pel jutge.



Diversos teatres barcelonins han tingut un record per a l'actor, a qui els espectadors i els seus companys de professió han dedicat aplaudiments i paraules de record en les seves sessions vespertines.

Al Teatre Victòria, la veu de Rubianes ha tornat a sonar ja que l'últim treball de l'actor ha estat el de posar veu a Déu a l'espectacle "Spamalot", muntatge dirigit pel Tricicle. Els actors i el públic assistent a l'obra li han regalat un sentit i llarg aplaudiment.

Al Club Capitol, el teatre on Rubianes havia fet més funcions, els espectadors l'han recordat amb algun ram flors a l'entrada. A dins, l'actriu Rosa Galindo també li ha dedicat unes paraules al final de l'obra de "La maternitat d'Elna"

També els tres actors de "Fins que la mort ens separi", Teresa Urroz, Alícia González i Quim Dalmau, que es presenta a la combativa sala Tantarantana Teatre, han dit el seu últim adéu a Rubianes, com a assot dels benpensants.

Descansa en pau, mestre, segur que Vázquez Montalbán i García Lorca sortirant a rebre el teu esperit, però per acompanyar-te en el viatge, vagi amb tu aquesta preciosa bal.lada de Marillion.