11 ANYS JA !!!

11 ANYS JA !!!

POT SER QUE PER DIVERSOS MOTIUS LA CARREGA D'AQUESTA PAGINA S'ALENTEIXI, TINGUEU PACIENCIA GRACIES.

PUEDE SER QUE POR DIVERSOS MOTIVOS LA CARGA DE ESTA PAGINA SE RALENTICE, TENED PACIENCIA GRACIAS.

divendres, 5 de febrer del 2010

NO ES FACIL SER ESPAÑOL

No es fácil ser español, nadie los entiende, y eso que ponen dedicación.

UNA HISTORIA REAL.

Primero mira la foto, con atención, luego lee abajo.


No hay caso!

Si lo cuentas, sin foto, no te lo creen...

Estos hombres están instalando unos pilares de hierro en una vereda de España, delante de un bar, para impedir que los coches suban, y así evitar el estacionamiento sobre la acera.

¡Muy buen trabajo!

Se ve que están limpiando luego de haber terminado.

Observa atentamente la foto otra vez, y respóndeme la pregunta que sigue abajo, por favor:


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

-'¿Cuánto tiempo te parece que les va a llevar darse cuenta dónde esta estacionada la camioneta?'

-sacado de la Blogosfera-

dijous, 4 de febrer del 2010

AVATARMANIA

Una altra manera original de disfressa ...

alt


alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt


dimecres, 3 de febrer del 2010

PROGRAMA D'ACTES DEL CARNAVAL 2010 DE REUS


Ja podeu descarregar el programa d'actes del Carnaval 2010 de Reus en aquesta adreça electrónica: http://www.festesreus.cat/media/pdf/procarnaval.pdf





diumenge, 31 de gener del 2010

FESTA MAJOR D'HIVERN DE SALOU 2010


La Festa Major d'Hivern de Salou durarà aquest any un dia més respecte a edicions anteriors, finalitzant el dilluns 8 de febrer. En total, són 76 els actes programats i estan dirigits i pensats per a totes les edats. A més, seran 80 les entitats del municipi implicades en aquesta Festa Major. Fins i tot dues d'elles (el Cor Crescendo i Salou Teatre) celebren els 10 anys de vida.
De la llarga llista d'actes que s'han programat destaquen el bateig de dos nous elements del seguici festiu: la Morena de Salou i la Mulassa. «Des de la regidoria de Festes s'ha volgut potenciar la cultura popular i tradicional», explicava ahir l'alcalde, Pere Granados, durant l'acte de presentació del programa festiu, acompanyat per la regidora d'aquesta àrea, Isabel Aguilera.
La majoria dels actes inclosos en el programa són gratuïts, a excepció de dos: el concert que el proper dia 2 oferirà Ella Baila Sola (EBS) al Teatre Auditori (12 euros) i la projecció en el Envelat de la pel.lícula en 3D Els mons de Coraline, amb una entrada solidària de 3 euros que es destinarà als damnificats del terratrèmol d'Haití.
El programa festiu inclou una festa homenatge a les entitats; a la gent gran; a la dona de més edat; la segona trobada de Vespas, multitud d'activitats esportives, una exhibició d'hípica, la mostra d'artistes locals o els balls a l'Envelat i a la Carpa Jove, amb els tradicionals balls de les colles del Cós Blanc.


Però, sens dubte, el dia gran de la festa serà el dissabte dia 6 de febrer amb el ja tradicional desfilada del Cós Blanc. És el més important pel que fa a participació, implicació i infraestructura de tot el calendari festiu i preveu la presència de més de 25.000 assistents i 2.500 participants.
Durant la desfilada i festa del Cós Blanc es llançaran més de 20.000 quilos de confeti entre els 20 canons que hi haurà instal • lats al llarg de tot el recorregut, així com música en directe amb DJs i grups musicals.
Tant el so com la il luminació seran d'última generació. A més, en aquesta edició es recupera la figura de Juanma Hidalgo com a animador del Cós Blanc.

Podeu consultar tot el programa en aquest enllaç:
FESTA MAJOR D'HIVERN A SALOU 2010

Font: Diari de Tarragona