11 ANYS JA !!!

11 ANYS JA !!!

POT SER QUE PER DIVERSOS MOTIUS LA CARREGA D'AQUESTA PAGINA S'ALENTEIXI, TINGUEU PACIENCIA GRACIES.

PUEDE SER QUE POR DIVERSOS MOTIVOS LA CARGA DE ESTA PAGINA SE RALENTICE, TENED PACIENCIA GRACIAS.

divendres, 27 de febrer del 2009

PROGRAMACIO DEL CAP DE SETMANA

La vella Quaresma de Reus.

Programació, prem sobre la imatge per descarregar el PDF


També recorde'm que aquest proper diumenge es celebra la tradicional festa dels 3 tombs de Reus.

Per obtenir més informació premeu sobre la imatge.


I un altre recordatori, dins les intal.lacions de la Fira de Reus es celebra la Fira Epocauto, premeu sobre la imatge per descarregar la informació i també per imprimir UNA INVITACIÓ per aquesta fira.

De moment es tot amics !!!

dijous, 26 de febrer del 2009

SOLVENTADA DE MOMENT LA GALERIA DE FOTOS DEL DISSABTE

Tanmateix ara vagi bé , tinc les fotos allotjades a un Àlbum de Picasa - Google.
Les podeu veure clicant en aquest enllaç:

GALERIA DE FOTOS DEL CARNAVAL DE REUS -DISSABTE, 21 DE FEBRER DE 2009

També he vist que en els enllaços del Rapidshare que vaig deixar ahir encara no hi ha ningú que els hagi fet servir per baixar les fotos .... ¿tant dolentes són? ... hummm...

... i comentar que el COMENTAR es gratuït, fer-vos SEGUIDORS també es gratuït, BAIXAR i ENVIAR les imatges del Carnaval també es gratuït ... hi han un munt de 'gratuitats' aquí ... feu-les servir sinó això semblarà l'enterrament de la sardina (anomenada Blog ... un nom estrany la veritat !!!)

i continuo, recordo que la galeria de les fotos del diumenge es aquí:


GALERIA DE FOTOS DEL CARNAVAL DE REUS -DIUMENGE, 22 DE FEBRER DE 2009

Baixar-les es gratuït !!! ... aissss, cóm sou !!!

Com va dir cert entrenador: No hasse falta desirrr nada más ...

dimecres, 25 de febrer del 2009

JA FALTA POC PER ACABAR EL CARNAVAL D'ENGUANY


La darrera fase de la seqüència ritual de molts carnavals catalans és l'Enterrament del Carnestoltes. Es tracta d'una cerimònia que escenifica la fi del regnat del Carnestoltes i la fi de les activitats carnestoltenques. Comença amb la representació, més o menys elaborada, del judici al ninot o disfressa que personifica el temps carnavalesc i que llegeix el seu testament abans de ser públicament condemnat a mort, enmig dels plors dels seus seguidors. Una cercavila, coneguda amb el nom de Rua Mortuòria participada per personatges extravagants recorre els principals carrers de la població i acaba amb l'execució sumària del Carnestoltes mitjançant la seva crema o llançament a una foguera. D'aquesta manera es dóna per acabat el temps de Carnaval.

La cerimònia d'Enterrament d'En Carnestoltes té lloc Dimecres de Cendra. Comença a mitja tarda amb la formació d’un Seguici Mortuori que va des del lloc on ha tingut lloc la vetlla fins a un indret a l'aire lliure de la ciutat, on es cremen les restes del difunt i es procedeix a l'enterrament d'una de les seves parts. El Seguici Mortuori es desenvolupa com una lluita entre els personatges afins a Sa Majestat i la Quaresma i els seus acòlits i està format per una vintena de personatges diferents.
L'encapçalen els tabalers amb llur tocar fúnebre i els armats custodiant el carruatge mortuori amb el taüt i el difunt. Seguidament hi ha tota la comitiva fúnebre: la Pàjara (una desconsolada i bestial vídua), les Ploraneres (vestides de negre i amb grans pameles), els Nans (que representen el dol de certs personatges de la ciutat), la Coral de les Absoltes (un grup de veus que acomiaden amb llastimosos càntics les despulles del Rei), els Membres del Jurat, els Diables (que encenen la nit amb els foc de torxes i forques), els Esquelets (que representen la mort i acompanyen les restes del Carnestoltes durant tot el seguici) i el Fantasma de la Mort (un espectre de grans dimensions cobert de grises glassades). Per la part de la Quaresma intervenen en el seguici l'Esparver (un ocellot fervent seguidor de la Quaresma), els Quaresmots (éssers calbs i nas punxegut, emissaris de l'Esparver i de la Quaresma), les donzelles (virginals noietes vestides de festa amb intenció de continuar ballant), el Bisbe (mestre de cerimònies), els Set Mals (els penons que representen els set pecats capitals portats per encaputxats tenebrosos), els Bastoners (un grup de braus humans que a cop de bastó lluiten amb l'Esparver per tal d'aturar el funest futur que ell augura) i els músics.
Una vegada la comitiva fúnebre arriba al seu destí final es procedeix al clímax de la representació: la crema del Carnestoltes. Els diables roben el taüt per llençar-lo a la foguera mentre el bisbe llegeix el testament del personatge, un conjunt de paraules que satiritzen diferents aspectes de l'actualitat local. Mentre el taüt crema, els esquelets i el Fantasma de la Mort dansen, i finalment s'enlairen dos pilars, que fan arribar l'ànima del difunt al cel, simbolitzada per un globus il·luminats que deixen anar les enxanetes.
A partir d'aleshores es procedeix a l'enterrament d'una part del ninot, salvada de les flames, un acte que dóna pas a un sopar popular, i un ball de festa amb molta música, llum i vi. Redacció: Festes.org
Fotogràfies:Sussietat de l'Embut (Terrassa)

AVERIA A LA GALERIA DE FOTOS DEL DISSABTE

ATENCIÓ:
Sembla ser que per raó d'espai al lloc on són allotjades aquestes fotografíes no es poden mostrar totes, estém mirant de solventar aquest problema.
Seguiu atents i atentes, en pròxims dies el problema restarà sol.lucionat.
Gracies.

De moment, per els impacients, podeu clicar en aquests links per baixar-vos totes les fotografies comprimides en format 'rar' (aquest enllaç caduca en 90 dies i només es pot fer servir 10 vegades cadascun ... així que, doneu-vos pressa ...)

http://rapidshare.com/files/202492002/Copia_de_dissabtePETIT.rar.html
http://rapidshare.com/files/202492004/Copia_de_diumengePETIT.rar.html

FOTOS 'IN FRAGANTI'


Ei companys !!! ... algunes fotos improvitzades ... de ben segur que en teniu també ... així que feu el favor de enviar-les a collapinguins@gmail.com , mirarem de publicar-les el més aviat possibe (tenim un any per endavant fins el proper Carnaval 2010)

Así así, agachadito !!!

Autoretrato ... al menos salgo en una foto !!!

Reflejos Poligonales

Una especie de 'sombras chinescas'

El 'currito' trabajando y el 'jefe' mirando ( les estaban haciendo una foto a Salva y Elia ), ... Salva , no insistas que te las van a cobrar doble !!!

Estrechando lazos con los demás 'carnavaleros'.

-Venga coño !!! ... que ya no aguanto más !!! ... si que tarda la Marisa !!!

-ups , me han pillado !!! ... este bocata calamares está de vicio !!!

-pisha , ... hum, ¿no me habrá hecho la foto?

Mi 'Bart' alguna se dejó hacer.


LES FOTOS DEL DIUMENGE


... i el promès és deute, aquí teniu les fotografies del diumenge...

Podeu veure-les en aquest enllaç:


GALERIA DE FOTOS DEL CARNAVAL 2009 -DIUMENGE

Encara n'hi han més ... les vostres ... així que envieu-les a collapinguins@gmail.com , mirarem de publicar-les el més aviat possible.

dimarts, 24 de febrer del 2009

I JA TENIM ALGUNES DE LES FOTOS D'ENGUANY !!!


... i concretament les del dissabte !!!

Les podeu veure així com baixar-les per els vostres capricis aquí:


GALERIA DE FOTOS DEL CARNAVAL 2009 -DISSABTE

... que vaigi de gust !!! ... ben aviat , les del DIUMENGE.

ATENCIÓ:
Sembla ser que no funciona del tot bé aquesta Galería (problemes d'espai al lloc on es allotjada). En aquests moments s'intenta arreglar, si més no, podeu veure mentrestant les del Diumenge.
Gracies.

dilluns, 23 de febrer del 2009

MIREU QUE HE TROBAT AL YOUTUBE

Pareu ull a partir del minut 2.50 sec. ... jejeje ... a veure si en trobo més ...


... i també es noticia el malestar que hi han entre alguns dels participants a la guerra dels tomàquets ...



Més coses, davant d'aquesta notícia:

Multada con 220 euros por colocar un cartel de ‘se vende’ en el vehículo

Una joven de Reus deberá pagar 220 euros de multa por colgar en su vehículo un cartel de «se vende». La Guàrdia Urbana le interpuso una denuncia el mes de diciembre, al encontrar el coche de la joven estacionado a la altura del número 73 de la Avinguda Sant Bernat Calbó con un anuncio de venta.

Mónica Rodríguez, como muchos ciudadanos, decidió poner su coche un día a la venta; una tarea nada fácil en tiempos de crisis. Por eso, colocó un cartel en el interior de su vehículo por si alguna persona estaba interesada en su compra, después de que en las tiendas de coches de segunda mano no se lo aceptaran, según explicó.

Una mañana, la joven, al ir a trabajar, encontró en el parabrisas de su coche CITROËN C2 una multa de 220 euros por venta ambulante. «Si hubiera sabido que estaba prohibido, no habría colgado el cartel en el coche», se lamentaba ayer Mónica.

Tras llegarle la multa a su domicilio, la joven decidió recurrirla y escribir un e-mail al alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, explicándole que no conocía la ordenanza municipal que prohíbe colocar carteles en vehículos en venta, por considerarse publicidad y venta ambulante. La respuesta de Pérez llegó a través de otro correo electrónico, al que tuvo acceso el Diari, y en el que el alcalde especificaba que «la publicidad de autoventa de vehículos en la vía pública está prohibida en la ciudad de Reus». Además, Pérez aseguraba que estas normas se rigen a través de las ordenanzas municipales. Mónica recibió poco después la respuesta a su recurso en la que se le aseguraba que se le estaba multando por «dejar un vehículo en la vía pública presentando todos los síntomas de abandono».

Esta joven reusense, al final, consiguió vender el coche por Internet, pero ella no es la única que coloca un cartel en su vehículo porque lo vende. En Reus, ayer mismo, era fácil encontrar coches, los propietarios de los cuales, normalmente particulares, hubieran colgado un cartel de «se vende». Un hecho que muchos ciudadanos desconocen que pueda llegar a ser motivo de multa de entre 200 y 750 euros, como asegura el Ayuntamiento.

Font: Begoña Ruiz per El Diari de Tarragona

Deia que davant d'aquesta noticia , els nostres infiltrats de la Colla dels Pingüins van investigar , no fora cas que allò que mai pensem que ens ha de pasar , passi , els Guardes a qui preguntarem no sabien que dir ... mala cosa digo yo !!!


UN DIUMENGE MOLT ESPECIAL

I mentre es prepara la Galería d'Imatges d'aquest Carnaval (trigarà uns dies , hi han cents de fotos ) , anem veien una petita mostra del que va ser la jornada del diumenge.









diumenge, 22 de febrer del 2009

UNA BONA NOTICIA !!!


Deia que a estat una BONA NOTICIA, enguany varem adelantar 1 (un) lloc a la sortida de la Rua del Lluiment, seguint aquesta estadística podem calcular que dintre de 30 anys mes o menys serèn els primers en sortir , jejeje ... que es preparin les altres colles !!!