11 ANYS JA !!!

11 ANYS JA !!!

POT SER QUE PER DIVERSOS MOTIUS LA CARREGA D'AQUESTA PAGINA S'ALENTEIXI, TINGUEU PACIENCIA GRACIES.

PUEDE SER QUE POR DIVERSOS MOTIVOS LA CARGA DE ESTA PAGINA SE RALENTICE, TENED PACIENCIA GRACIAS.

dissabte, 3 d’octubre del 2009

ELS TREBALLS D'EN HORYMA





























































EL LLOC WEB D'EN HORYMA

dimecres, 30 de setembre del 2009

EXPRO REUS 2009 , del 10 al 18 d'octubre


Expro/Reus, la Fira Catalana del Consumidor, és la fira multisectorial més important de les comarques tarragonines i una de les més consolidades de tot Catalunya. En aquesta 39ª edició d’Expro/Reus, a més de veure els estands, els visitants podran participar a les activitats paral·leles de la fira, dissenyades per entretenir grans i petits. Enguany aquestes activitats tenen com a temàtica paral·lela els 5 sentits. Així, enguany Expro/Reus és “La fira dels sentits” i per tant, es converteix en un espai on gaudir de degustacions, música i tot tipus d’espectacles.


Fitxa Tècnica :
Nom fira: Expro/Reus 2009 - Fira catalana del consumidor

Dates: Del 10 al 18 d’octubre de 2009

Horari: D’11h a 21h

Preu d’entrada:

Dies 10, 11, 12, 17 i 18 d’octubre= 4 €

Dies 13, 14, 15 i 16 d’octubre= 2 €* Els nens de fins a 7 anys no paguen entrada. Públic: General

Tipus de certamen: Multisectorial

Superfície d’exposició: 35.000 m2

Activitats infantils i per les escoles:

Un any més, les activitats paral·leles d’Expro/Reus estaran centrades en la temàtica d’aquesta fira multisectorial, que en aquesta edició són els 5 sentits. Un tema que ha permès dissenyar un programa per entretenir i sorprendre els visitants d’Expro/Reus de totes les edats.
CIRCUIT PER ESCOLES
Hi participaran gairebé un miler d’escolars de la demarcació, d’entre 3 i 12 anys. Aquest circuit es durà a terme els dies laborables (13, 14, 15 i 16 d’octubre) i constarà de diverses activitats. Algunes de les quals són: · El petit xef: es treballaran els cinc sentits a través de la cuina. Aquest taller es farà a divereses hores del dia i cada franja d’edat prepararà diferents tipus de plats, des d’una amanida fins a trufes de xocolata o pizza, mentre els monitors els expliquen com distingir els sabors de cada producte, el color que han de tenir o l’olor que han de fer, etc.· Espai de l’ONCE: Pel que fa a la vista hi haurà un circuit a les fosques on els nens i nenes descobriran com és la ciutat des de la perspectiva d’una persona invident. D’altra banda, els més petits aprendran que poden llegir gràcies al sentit del tacte, ja que també hi haurà una exposició amb llibres escrits en Braille.· Espai de l’Associació Daltònics No Anònims: A través de pantalles i jocs de pintures i dibuix, els nens i nenes podran veure la percepció del color que tenen les persones daltòniques.
ACTIVITATS EN ELS DIES FESTIUS :
Els dies festius hi haurà activitats, espectacles i lectura de contes a diferents espais de la fira. De cara als més petits s’han programat les següents activitats:· Kids Club: Organitzat per l’establiment Bauhaus. Aquí, els nens i nenes d’entre 5 i 10 anys podran fer manualitats com agendes, clauers, portallapissos, etc. durant dues hores, mentre els seus pares visiten els diferents estands de la fira. Els dies festius també es podrà participar en les activitats de l’espai de l’ONCE i en el de l’Associació Daltònics no Anònims.