11 ANYS JA !!!

11 ANYS JA !!!

POT SER QUE PER DIVERSOS MOTIUS LA CARREGA D'AQUESTA PAGINA S'ALENTEIXI, TINGUEU PACIENCIA GRACIES.

PUEDE SER QUE POR DIVERSOS MOTIVOS LA CARGA DE ESTA PAGINA SE RALENTICE, TENED PACIENCIA GRACIAS.

dissabte, 21 de març del 2009

L' ILLA DELS PINGUINS

Amb una mica de fred esclar, però es qüestió d'acostumbrar-se...

dimecres, 18 de març del 2009

L'ART CONCEPTUAL

L'art conceptual es va desenvolupar a la fi de la dècada dels seixanta i inicis dels vuitanta del segle XX. Els orígens es troben en l'obra de Marcel Duchamp, artista d'origen francès que ja afirmava que el concepte era més important que l'objecte artístic. La característica principal d'aquest corrent és el predomini dels elements conceptuals sobre els purament formals. Així doncs, l'art conceptual és una forma d'expressió que intenta evitar l'estímul òptic a favor dels processos intel·lectuals que el públic és convidat a compartir amb l'artista. Per a això, aquesta disciplina artística es fixa en els ambients cromàtics, en els lluminosos, i en les variacions sobre la naturalesa.

































dimarts, 17 de març del 2009

REUS MIRARA EL CEL


Tal i com va fer Galileu fa 400 anys, els reusencs i reusenques tindran l'oportunitat d'observar el firmament a través de diferents telescopis instal.lats a la Plaça de la Llibertat, el dissabte, 4 d'abril. Seran dues observacions públiques que organitzen l'Associació Astronòmica de Torroja del Priorat i el Centre de Lectura, en col.laboració amb l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Reus. Amb aquest acte es pretén posar a l'abast del públic la possibilitat d'observar el cel a través d'un telescopi, com va fer Galileu l'any 1609.
Es podrà fer una primera observació diürna entre les 12:00 i les 14:00 i una altra de nocturna entre les 21:00 i les 23:00. Tothom qui s'acosti a la Plaça de la Llibertat en aquests dos moments, tindrà l'oportunitat de donar una ullada al cel a través de cinc telescopis que permetran observar el Sol, la Lluna, Saturn i altres astres. L'acte representa una de les principals activitats organitzades per afegir-se a la celebració de l'Any Internacional de l'Astronomia, declarat per l'Assemblea General de l'ONU i per commemorar que fa 4 segles Galileu Galilei va observar per primera vegada el firmament a través d'un telescopi. Aquest fet va canviar radicalment la concepció que es tenia de l'Univers i va permetre posar els fonaments de la ciència moderna.

diumenge, 15 de març del 2009

LES MANIPULACIONS FOTOGRAFIQUES

El poder del Photoshop per realitzar montatges com aquests d'en Erik Johansson:

Photo Manipulations by Erik Johansson


Photo Manipulations by Erik Johansson 2


Photo Manipulations by Erik Johansson 3


Photo Manipulations by Erik Johansson 4


Photo Manipulations by Erik Johansson 5


Photo Manipulations by Erik Johansson 6


Photo Manipulations by Erik Johansson 7


Photo Manipulations by Erik Johansson 8


Photo Manipulations by Erik Johansson 9


Photo Manipulations by Erik Johansson 10


Photo Manipulations by Erik Johansson 11


Photo Manipulations by Erik Johansson 12



Photo Manipulations by Erik Johansson 13


Photo Manipulations by Erik Johansson 14

I DEL CANTO DEL LOCO ALS WHISKIN'S



El grup reusenc Whiskyn's anuncia per aquest 2009 la seva gira de comiat

Després de més de disset anys ininterromputs als escenaris, vuit discos editats i més de cinc-cents concerts a les esquenes, Whiskyn's ha decidit fer una aturada indefinida en la seva carrera. Així ho ha fet saber a través d'un comunicat públic en què es diu que 'a hores d'ara, no sabem si serà o no un adéu per sempre. El que sí sabem és que en aquest punt de les nostres vides necessitem fer una parada en el camí. Aturar aquesta maquinària que no ha deixat de funcionar i fer brandar el seu engranatge des de que es va engegar fa gairebé divuit anys'.

Els integrants del grup afirmen sentir-se immensament contents per aquests anys plens de concerts i de moments inoblidables que tanta felicitat han aportat a les seves vides. ·Som conscients de la nostra fortuna i és així com volem transmetre el nostre més sincer agraïment a tothom que ho ha fet possible fent-nos costat durant tots aquests anys. D’altra banda, també estem contents perquè creiem haver sabut fer aquesta aturada en el moment més adient. I hem decidit que volem acomiadar-nos de la nostra gent de la millor manera que sabem; als escenaris', afegeixen.

És per això que aquest proper estiu el grup farà la seva darrera gira de concerts. Serà una gira on tenen intenció de tocar les seves millors cançons, les més representatives de la seva carrera i 'que més ens han apropat al nostre públic, per tal de fer junts una bona festa de comiat i molt de soroll plegats'.