11 ANYS JA !!!

11 ANYS JA !!!

POT SER QUE PER DIVERSOS MOTIUS LA CARREGA D'AQUESTA PAGINA S'ALENTEIXI, TINGUEU PACIENCIA GRACIES.

PUEDE SER QUE POR DIVERSOS MOTIVOS LA CARGA DE ESTA PAGINA SE RALENTICE, TENED PACIENCIA GRACIAS.

dissabte, 7 de març del 2009

¿QUE TAL UN CAP DE SETMANA A VENECIA?

Venècia, una ciutat CARNAVALERA per excel·lència i el seu Consistori ha acordat amb la multinacional nord-americana Coca-cola la col·locació durant cinc anys d'expenedors automàtics de begudes i menjars en els seus carrers, segons ha informat el diari italià 'La Stampa'.
El contracte inclourà la col·locació de 60 màquines expenedores a canvi de 2,1 milions d'euros, diners amb el qual l'Ajuntament resoldrà part dels seus problemes de finançament.
Massimo Cacciari, alcalde de Venècia, ha assegurat que els expenedors "no envairan" la ciutat perquè "no es veuran en cap dels punts més turístics de la ciutat, com la Plaça de San Marcos o el Pont de Rialto". El regidor respon així a la polèmica suscitada per un article publicat per 'La Stampa' titulat 'Venècia es ven a la Coca-cola'. Cacciari ha concretat que es col·locaran en els embarcadors dels 'vaporettos', el transport públic naval de Venècia, i en l'interior de l'aparcament públic que està situat a l'entrada de la ciutat.
El rotatiu recull el malestar dels bars del centre històric, que denuncien que els distribuïdors automàtics restaran ingressos als seus negocis. A més, també oferix alguns detalls de l'acord com la cessió per a la companyia nord-americana de vint seients per a assistir a la tradicional Regata Històrica en la llotja d'autoritats o a bord del vaixell 'Redentore'. L'acord amb Coca-cola s'uneix a altres iniciatives anunciades per l'Ajuntament de Venècia per a recaptar fons, com la polèmica mesura que preveu que els turistes paguin fins a tres euros al dia per usar els banys públics.
...¿Que tal un cap de setmana a Venecia?...












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari ...