11 ANYS JA !!!

11 ANYS JA !!!

POT SER QUE PER DIVERSOS MOTIUS LA CARREGA D'AQUESTA PAGINA S'ALENTEIXI, TINGUEU PACIENCIA GRACIES.

PUEDE SER QUE POR DIVERSOS MOTIVOS LA CARGA DE ESTA PAGINA SE RALENTICE, TENED PACIENCIA GRACIAS.

dimarts, 3 de març del 2009

ADEU PEPE


“Buenas noches, Señoras y Señores, mi nombre es Pepe Rubianes y soy un actor galaico-catalán, galaico por que nací en Galicia aunque nunca he vivido allí, y catálán por que he vivido en Catalunya aunque nunca naciera aquí. Esto es un chiste, si les ha gustado se lo regalo …. es malo de cojones …”

L'actor Pepe Rubianes ha mort en el seu domicili de Barcelona a causa del càncer de pulmó que el mantenia apartat dels escenaris des del 21 d'abril de 2008, quan va haver de cancel·lar les funcions a Barcelona de 'El somriure etíop', el seu últim espectacle. El funeral es farà, per desig dels familiars, en la intimitat, segons ha informat la productora de l'artista, Fila 7. José Rubianes Alegret, de orígen gallec (Villagarcía de Arosa, 1947), va passar la major part de la seva vida a Barcelona, on es va iniciar en el teatre i des d'on van arrencar els seus nombroses gires en solitari per tota Espanya i també per Centreamèrica. Malgrat el recent de la notícia, el grup de fans de la xarxa social Facebook dedicada a l'actor -amb més de 15.000 membres- ja recull a aquestes hores desenes de mostres de duel i comiats. Rei del sarcasme i els monòlegs -abans que aquest gènere es convertís en carn d'humor televisiu-, Rubianes conta amb nombrosos espectacles com actor, director i monologuista. L'últim en solitari, 'Rubianes solament', va estar més de cinc anys en el cartell. En 2006, l'actor va ser criticat per unes declaracions en una entrevista a TV3 sobre la unitat d'Espanya. El cas va ser sobresegut pel jutge.



Diversos teatres barcelonins han tingut un record per a l'actor, a qui els espectadors i els seus companys de professió han dedicat aplaudiments i paraules de record en les seves sessions vespertines.

Al Teatre Victòria, la veu de Rubianes ha tornat a sonar ja que l'últim treball de l'actor ha estat el de posar veu a Déu a l'espectacle "Spamalot", muntatge dirigit pel Tricicle. Els actors i el públic assistent a l'obra li han regalat un sentit i llarg aplaudiment.

Al Club Capitol, el teatre on Rubianes havia fet més funcions, els espectadors l'han recordat amb algun ram flors a l'entrada. A dins, l'actriu Rosa Galindo també li ha dedicat unes paraules al final de l'obra de "La maternitat d'Elna"

També els tres actors de "Fins que la mort ens separi", Teresa Urroz, Alícia González i Quim Dalmau, que es presenta a la combativa sala Tantarantana Teatre, han dit el seu últim adéu a Rubianes, com a assot dels benpensants.

Descansa en pau, mestre, segur que Vázquez Montalbán i García Lorca sortirant a rebre el teu esperit, però per acompanyar-te en el viatge, vagi amb tu aquesta preciosa bal.lada de Marillion.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari ...