11 ANYS JA !!!

11 ANYS JA !!!

POT SER QUE PER DIVERSOS MOTIUS LA CARREGA D'AQUESTA PAGINA S'ALENTEIXI, TINGUEU PACIENCIA GRACIES.

PUEDE SER QUE POR DIVERSOS MOTIVOS LA CARGA DE ESTA PAGINA SE RALENTICE, TENED PACIENCIA GRACIAS.

dimecres, 28 de gener del 2009

CARNAVAL 2009

La Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval (FRAC) ha escollit un treball d'Albert Álvarez com el millor per representar la imatge del Carnaval 2009 de Reus. El cartell, en paraules del seu autor, és "divertit, festiu i amb toc d'espectacle", i combina un element que representa a la ciutat, com la Prioral, i una activitat específica com la guerra dels tomàquets. El color vermell destaca sobre un fons groc, que dóna un aire viu i fresc. També es combina l'humor, amb una figura que té cames de ballarina, però cap de Prioral. Álvarez ha estudiat disseny gràfic, però treballa d'auxiliar administratiu, i és de Creixell.

El programa de Carnaval no canvia gaire, tot i que hi ha alguna novetat, com l'eliminació de la trobada amb les colles de Tarragona, que es feia el cap de setmana previ als dies festius, que el Ball de Carnaval de dissabte dia 21 de febrer es farà a les instal·lacions provisionals de la Fira de Reus o que el dinar de les colles de diumenge dia 22 tindrà lloc a la Biblioteca Xavier Amoròs i no a la Plaça del Mercadal.

Els actes s'estenen des del dia 19 de febrer fins el 25, i inclouen l'arribada del rei Carnestoltes, el dijous a dos quarts de nou del vespre; la rua de la mainada, el divendres a dos quarts de sis; la gran rua de lluïment, el dissabte a les quatre de la tarda; la batalla del confeti, diumenge a les sis de la tarda; la rua mortuòria, el dimarts a les cinc de la tarda, o l'entrada en el període de la Quaresma, el dimecres dia 25 a mitjanit.

Un altre dels actes que es mou de dates és el càsting que es fa al Teatre Fortuny, on tothom que vulgui pot anar disfressat i amb un to irònic i humorístic criticar els polítics o les personalitats més destacades de la ciutat. Enguany es farà el divendres dia 27 a dos quarts de deu del vespre.

Dolors Solé, presidenta de la FRAC, s'ha mostrat molt contenta amb l'índex de participació de les colles, que ha pujat de les 67 del 2008 a les 70 actuals, "quan esperàvem que baixés degut a la crisi". Solé, a més, ha indicat que moltes colles han augmentat els seus membres, així que "tindrem un dels carnavals amb més participació de tota Catalunya, amb prop de 5.000 persones".

Font de la noticia: Reus Digital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari ...